Sharing Beauty

Algemene voorwaarden

– Je dient minimaal 48 uur van tevoren de afspraak af te zeggen en of te verplaatsen. Dit kun je zelf regelen via de link onder aan de bevestigingsmail. Elke klant is zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van zijn of haar gegevens zodat de bevestiging en herinnering gemailt kan worden.

– Indien de afspraak korter dan 48 uur van te voren wordt afgezegd, bent u de aanbetaling kwijt en dient je opnieuw een afspraak te maken met een nieuwe aanbetaling.

– De aanbetaling wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kunt je aanbetaling binnen 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48 uur van tevoren je afspraak annuleert.

-Sharing Beauty hanteert een intake formulier die u tijdens de afspraak naar waarheid invult. Spmu is op eigen risico en Sharing beauty is niet aansprakelijk voor eventuele schade en of letsel. Je dient de nazorg instructies zorgvuldig te hanteren.

-Indien je ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je via Whatsapp (0630234774) een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.

– Je betaalt het volledig bedrag en niet een bijwerking als je eerste sessie door een andere specialiste is uitgevoerd dan Sharing Beauty

-Ivm de hygiëne richtlijnen mogen er geen (huis)dieren mee naar de salon

– Gelieve geen kinderen mee te nemen tijdens een spmu behandeling. Voor deze behandeling nemen wij ruim de tijd en hebben onze volledige aandacht nodig om de behandeling goed uit te kunnen voeren

– Permanente make-up behandelingen kunnen twee weken voor of twee weken na een Covid-19 vaccin worden toegepast. Het is niet mogelijk om een permanente make-up behandeling voor deze termijn toe te passen bij ons.

– Wij, Sharing Beauty, zijn niet aansprakelijk voor alle soorten neveneffecten die kunnen ontstaan na het zetten van permanente make-up met een Covid-19 vaccin inenting. Je bent als klant volledig zelf verantwoordelijkheid voor zowel het bijhouden en organiseren van deze termijnen als voor de neveneffecten die kunnen ontstaan.